Meld je aan voor een gratis WERKGELUK boost call!

"Doe het werk dat bij je past en je hoeft nooit meer te werken."

Gratis Werkgeluk Boost Call

Werkgeluk Boost CallMeld je aan voor de werkgeluk boost call en je ontvangt van mij 2 korte vragenlijsten. Een werkgeluk vragenlijst en een persoonlijkheidsvragenlijst. In het skype gesprek van ongeveer 30 minuten gaan we samen kijken naar de uitslagen. We sluiten af met een persoonlijk leerdoel gekoppeld aan acties, zodat jij direct aan de slag kunt met het vergroten van je werkgeluk!


‘Doe het werk dat bij je past en je hoeft nooit meer te werken’


De happy klanten die je voor gingen ♥

Ester Renssen:

Je op je gemak voelen én meteen je verhaal willen vertellen zijn niet zo mijn ding. In het gesprek met Suzanne was dat veilige gevoel er vanaf het eerste moment. Jouw rustige houding en luisterend oor heb ik als zeer plezierig ervaren en gaven mijn gedachten, die al een tijdje rondjes draaiden in mijn hoofd, ook rust en koers. Dat werd nog eens verankerd toen je midden in het gesprek mij verraste met een hele simpele opmerking die de kern van de zaak raakte: wanneer spreek jij jouw gevoel uit en geef jij je grenzen aan? Mijn ‘eeuwige’ uitdaging was weer eens een loopje met mij aan het nemen. Ik ben weer met beide benen stevig op de grond gezet. Dank voor deze mooie interventie!


Wil jij:

  • Weten hoe gelukkig jij bent in je werk;
  • Weten welke rol jouw persoonlijkheid speelt bij het vergroten van je eigen werkgeluk;
  • Aan de slag kunnen met jouw persoonlijke werkgeluk leerdoel;
  • En daadwerkelijk weten aan welke acties jij kunt werken, zodat je meer werkgeluk zult ervaren?

Wacht dan niet langer, maar kom in actie. Zet die eerste stap naar meer werkgeluk.


Ja, ik wil een gratis Werkgeluk Boost Call!

Mail mij dan snel op info@werkgelukwerkt.nl en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.