Meld je aan voor een gratis WERKGELUK boost call!

"Doe het werk dat bij je past en je hoeft nooit meer te werken."

Hét werkgeluk event van het oosten

‘VERGROOT JE WERKGELUK; RESTYLE JE BAAN!’

 

Georganiseerd door:

Marieke Vennik, loopbaancoach en Suzanne van der Liende, werkgelukdeskundige.

Wanneer:

In de week van het werkgeluk op donderdag 27 september 2018

Tijd:

10.00 uur tot 16.00 uur

Waar:

Op een prachtige locatie in het Oosten van het land.

 


Wat kun je verwachten:

DEEL 1

De eerste stap op weg naar meer werkgeluk start met bewustwording. Tijdens deze praktische kennismaking krijg je een beeld van wat werkgeluk inhoudt en wat je zelf kunt doen om je eigen werkgeluk te vergroten. Deze inspirerende en informatieve workshop is gericht op het aanspreken van het persoonlijk leiderschap. Er wordt kennis gemaakt met de ‘cirkel van 8’ en de ‘gelukkig werken piramide’. Plezier, voldoening en zingeving spelen daarbij een rol. Door het delen van theoretische inzichten uit de positieve psychologie en het doen van oefeningen weet je na afloop hoe je zelf of samen met je collega’s aan de slag kunt met werkgeluk.

DEEL 2

Als je eenmaal inzicht hebt hoe het met jouw werkgeluk staat en wat je nodig hebt, krijg je praktische handvatten om je werk zodanig te beïnvloeden dat het beter bij je past: jobcrafting. Het betekent dat je aan je huidige baan gaat sleutelen, je baan gaat restylen, met als doel deze beter aan te laten sluiten op je (toekomstige) persoonlijke behoeftes, sterke kanten, interesses en capaciteiten. Je motivatie en werkplezier nemen toe! In deze workshop doorloop je de eerste stappen van het jobcraftingsproces. Je krijgt handvatten om zelf met jobcrafting aan de slag te gaan in je werk. Door het interactieve karakter van de workshop, krijg je zicht op de mogelijkheden en kun je stappen zetten om efficiënt & effectief je werk in te richten. Met als resultaat meer werkplezier!

 


Interactief, kleinschalig, positief, waardevol en informeel


 

We brengen veel tijd door op ons werk. Die tijd moet gewoon grotendeels leuk zijn. Breng in de week van het werkgeluk een dag met ons door! Op een heerlijke plek midden in de natuur. Een fijn en ontspannen moment van bezinning, bewustwording en reflectie. Een dag waar je in gesprek kunt gaan met gelijkgestemden. Waar je inzichten op doet en stappen zult zetten in de waardevolle workshops.

 


Het programma:

10.00 Ontvangst met koffie/thee

10.30 Workshop 1: Boost je werkgeluk – Suzanne van der Liende

12.30 Lunch

13.30 Workshop 2: Restyle je baan – Marieke Vennik

15.30 Afsluiting

 

Ben jij erbij?

 


Voor wie:
Voor jou! Als je persoonlijke ontwikkeling belangrijk vindt. Als je je eigen werkgeluk wil vergroten. Als je  je baan zo wil kneden, dat het werk leuk is én blijft. Nu en in de toekomst. Voor iedereen die zichzelf dit mooie cadeautje gunt.

Prijs:
€ 249,00 per persoon exclusief BTW. Early Birds betalen slechts € 199,00 per persoon exclusief BTW, bij aanmelding voor 1 augustus 2018.

 


Ervaringen van deelnemers aan eerdere events van Marieke en Suzanne:

‘Leuke ontspannen, leerzame dag. De sfeer was erg prettig en de workshops hebben me aan het denken gezet.’

‘Ik vond het een geweldig event. De sprekers waren enthousiast en vol passie. De dag heeft mijn zelfvertrouwen en kennis vergroot. De verhalen zijn inspirerend en leerzaam.’

‘Ik vond het erg inspirerend. Ik heb handvatten gekregen om mee verder te gaan en mezelf nog verder te ontwikkelen. De locatie was ook echt top!’

‘De sprekers wisten waar ze het over hadden. De sfeer was top, heel relaxed. Het was een dag om even stil te staan bij mijn eigen rol. Een dag vol bewustwording in een aangename setting.’

‘Super georganiseerd in alle opzichten. Locatie, bereikbaarheid, beschikbaarheid, alles was top.’

 

 


De inschrijving is geopend tot 20 september 2018. Wees er snel bij, want het aantal plekken is beperkt. Na inschrijving ontvang je een bevestiging en een factuur. Wanneer je factuur voldaan is, is je inschrijving definitief. Overige praktische informatie ontvang je begin september per mail.

 


Ja, ik wil erbij zijn!!

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]