Meld je aan voor een gratis WERKGELUK boost call!

"Doe het werk dat bij je past en je hoeft nooit meer te werken."

Happy klanten

Suzanne heeft als ZZP-er tijdelijk ons HRM team versterkt om de HRM processen te digitaliseren en te optimaliseren in het personeelsinformatie systeem (VISMA). Tevens heeft zij hiervoor procesbeschrijvingen gemaakt. Zij heeft dit project op een zeer gestructureerde en efficiënte wijze opgepakt. Suzanne bijt zich vast in de materie, is doortastend en scherp. Suzanne combineert haar professionaliteit en resultaatgerichtheid met haar open persoonlijkheid. Zij is een echte HRM professional en een fijne collega met een goed gevoel voor humor!

Marlies Oppers

Klantreacties Intraverte

Bij Intraverte te Epe heb ik 3 inspiratiesessies gehouden voor het personeel. In deze sessie stonden we stil bij wat werkgeluk nou eigenlijk is en hoe we hier zelf invloed op kunnen uitoefenen. Theorie, energieke oefeningen en brainstormsessies wisselden elkaar af.

Vervolgens ben ik een dag met de directie en regio coördinatoren aan de slag gegaan. Als basis namen we de Gelukkig Werken Vragenlijst die door iedereen is ingevuld. Regio coördinatoren hebben handvatten en tools gekregen om met hun personeel aan de slag te gaan met het vergroten van het werkgeluk binnen Intraverte.

Enkele reacties:

‘De training heeft echt een aantal momenten gekend, die een andere kijk hebben gegeven. Suzanne is enthousiast, spreekt voor een deel uit eigen ervaring en maakt een mooie koppeling met de theorie.’

‘De sessie en training heeft me goed inzicht gegeven in mijn eigen werkgeluk. Daarnaast heb ik handvatten en handige werkbladen gekregen om mijn collega’s te kunnen helpen met het vergroten van werkgeluk.’

‘Suzanne straalt vertrouwen uit, ze is enthousiast en betrokken. Het was een leuke, ontspannen dag en de toegereikte theorie is goed toe te passen in de praktijk.’

Reacties na ‘Het event: de metamorfose van de secretaresse’

‘Leuke ontspannen, leerzame dag. De sfeer was erg prettig en de workshops hebben me aan het denken gezet.’

‘Ik vond het een geweldig event. De sprekers waren enthousiast en vol passie. De dag heeft mijn zelfvertrouwen en kennis vergroot. De verhalen zijn inspirerend en leerzaam.’

‘Ik vond het erg inspirerend. Ik heb handvatten gekregen om mee verder te gaan en mezelf nog verder te ontwikkelen. De locatie was ook echt top!’

‘Ik ben zeer tevreden. De verscheidenheid aan workshops was interessant en passend bij de doelgroep. Het hele event was goed georganiseerd en de locatie was heel mooi. Leuk om met vakgenoten te zitten en verhalen uit te wisselen. Ik zou volgend jaar zeker weer komen.’

‘De sprekers wisten waar ze het over hadden. De sfeer was top, heel relaxed. Het was een dag om even stil te staan bij mijn eigen rol. Een dag vol bewustwording in een aangename setting.’

‘Super georganiseerd in alle opzichten. Locatie, bereikbaarheid, beschikbaarheid, alles was top.

Ik zou de Werkgeluk Boost Call iedereen aanraden. Het kan je mooie nieuwe inzichten geven hoe je bepaalde zaken in je werk geluk aan kan pakken. Daarbij geeft Suzanne je de ruimte om je verhaal te vertellen en toont ze veel begrip. Ik voelde me tijdens het skype gesprek totaal op mijn gemak.

Heleen Oelen

Ik heb Suzanne benaderd voor een Werkgeluk Boost Call, omdat ik momenteel een beetje vast zit. Ik weet niet goed wat ik in de toekomst wil met mijn werk. Omdat ik kostwinnaar ben, durf ik geen risico’s te nemen.

Hoewel ik een nieuwe baan heb en er momenteel wel weer uitdaging is, realiseer ik me, dat ik toch niet echt happy ben. Waarom niet?

Na mijn hulp van Suzanne en vragen die ik beantwoord heb gekregen, weet ik beter wat ik belangrijk vind in mijn werk en wat ik nu mis. Ik weet wat ik graag anders zou willen zien. Maar ook over welke kwaliteiten ik beschik en wat anderen van mijn kwaliteiten vinden.

Ze heeft bevestigd wat ik al vermoedde, dat ik meer met mijn creativiteit zou moeten doen. Ook dat ik mij soms laat leiden door angst (negatieve gedachten en onzekerheid).

Na de call zie ik mogelijkheden om hieraan te werken om misschien zelfs naast mijn fulltime baan iets voor mezelf te gaan doen.

Dank je wel Suzanne, ik houd je op de hoogte!

Nathalie Janmaat

Je op je gemak voelen én meteen je verhaal willen vertellen zijn niet zo mijn ding. In het gesprek met Suzanne was dat veilige gevoel er vanaf het eerste moment. Haar rustige houding en luisterend oor heb ik als zeer plezierig ervaren en gaven mijn gedachten, die al een tijdje rondjes draaiden in mijn hoofd, ook rust en koers. Dat werd nog eens verankerd toen ze midden in het gesprek mij verraste met een hele simpele opmerking die de kern van de zaak raakte: wanneer spreek jij JOUW gevoel uit en geef jij JOUW grenzen aan? Mijn ‘eeuwige’ uitdaging was weer eens een loopje met mij aan het nemen. Ik ben weer met beide benen stevig op de grond gezet. Dank voor deze mooie interventie!

Ester Renssen

Ik heb het coachtraject als intensief, diepgaand, spiegelend, verhelderend, leuk en dromend ervaren.

Ik stond stil op een rotonde en wist niet welke kant ik op moest, en bleef daarom maar stil staan. Dan is het soms goed om iemand van buitenaf naar je situatie te laten kijken. Om inzichten te krijgen waar je mee aan de slag kunt, zodat je beter en zelfverzekerder kunt bepalen welke afslag van de rotonde je wilt nemen.

Het leerdoel die ik zelf bedacht had heeft ze (door goed na mij te luisteren) perfect bij geschaafd, daardoor kwam ik tot de kern. Door de opdrachten die ik moest maken werd ik ‘gedwongen’ om goed naar mezelf te kijken. Stap voor stap werd het helderder. Het mooie vind ik persoonlijk dat het ‘Werkgeluk’ heet, maar doordat ik het ook privé toe gepast heb, pluk ik daar ook de vruchten van.

Ze luistert rustig naar je verhaal én kan dit helder vertalen en terug koppelen!

Suzanne laat je over dingen na denken, je gaat anders naar je werk situatie/persoonlijkheid kijken. Ze richt zich op het positieve gedeelte en laat je dingen ontdekken. Suzanne laat je zien hoe je persoonlijke belemmeringen én je persoonlijkheid je kunnen helpen om tot een beter resultaat (groot of klein) te komen. Het kan best zijn dat je dat ook al wel weet, maar door je vertroebelde gedachten kun je dit niet meer helder zien. Doordat ze je laat ontdekken dat je het heft in eigen handen kunt nemen heb je er zelf controle over.

Marie

Ik ben heel blij met de begeleiding van Suzanne. Ze is altijd zeer toegankelijk en open. Blijft dicht bij zichzelf. Die kwaliteiten heb ik als heel fijn ervaren, omdat de oprechte betrokkenheid en positiviteit zorgt voor een vertrouwensband die nodig is voor het vinden van een eventueel nieuwe baan en het bereiken van doelen.

Samantha Wempe

Jij hebt me in korte tijd weten te raken met je bruisende enthousiasme en met je daadkracht en professionaliteit in je vak. Vol (zelf)vertrouwen! De woorden die in mij opkomen zijn goedlachs, eerlijk, enthousiast en vol vertrouwen en overtuiging. Je weet wat goed is, voor jezelf, maar je ziet een ander ook zoals die zichzelf misschien nog niet altijd gezien heeft. Soms is dat confronterend, maar uiteindelijk hielp het mij verder om buiten de muren van mijn ‘veilige’ werkplek te kijken. Hoe kon ik zo ingesleten zitten in mijn oude werk? De dagelijkse frustraties waren net als de 2 boterhammen met kaas in mijn broodtrommel…niet erg lekker, maar wat moet ik anders? Om in mijn favoriete baktermen te blijven; met een pondje hernieuwd (zelf)vertrouwen, een snufje durf, twee eetlepels hulp van jou, heb ik de sollicitatiesprong gewaagd. Nu heb ik weer een heerlijke warme nieuwe werkplek en kan ik oprecht zeggen dat ik weer gelukkig ben in mijn werk.

Marijn Nab