Meld je aan voor een gratis WERKGELUK boost call!

"Doe het werk dat bij je past en je hoeft nooit meer te werken."

Werkgeluk Coachtraject

Werkgeluk coachtrajectJe herkent het misschien. Je hebt een leuk gezin, lieve vrienden, een mooi huis en een baan. Eigenlijk heb je alles en toch ben je niet gelukkig. Je sleept je in de ochtend naar het werk, het plezier in je werk ontbreekt, je bent moe. Het kost je veel energie. Energie die je liever in andere dingen stopt. Maar je moet werken om een leuk, financieel onafhankelijk leven te hebben. Die zekerheid bij deze werkgever in deze baan, die zeg je niet zomaar op. Bang voor het onbekende. Dan maar gewoon door…

Jammer!! Zonde van je werkende leven! Want we zijn veel tijd van ons leven aan het werk. Die tijd moet gewoon leuk zijn. Je moet met plezier naar je werk gaan. Het moet een aanvulling zijn op de rest van je leven. Je moet voldoening halen uit je baan, je talenten kunnen gebruiken en het gevoel hebben dat je bijdraagt aan iets moois.

Dus, neem het heft in eigen hand en doe er iets aan! Zet die eerste stap naar een gelukkiger leven.

‘Never let fear stop you! Choose for happiness and you are unstoppable!’

Je hoeft het niet alleen te doen. Ik neem je mee en pak je hand. Samen gaan we op reis naar meer werkgeluk voor jou. Tijdens deze individuele coaching ga ik in op vragen zoals “Wat is gelukkig werken?” , “Waardoor wordt gelukkig werken bepaald” en “Hoe kun je zelf invloed hebben op je eigen geluk in het werk”. Afhankelijk van jouw specifieke vraag, pas ik de coaching aan, aan jouw behoeften.


Na dit coachtraject:

  • Weet jij wat werkgeluk is
  • Weet jij wat je wilt en wat je niet wilt
  • Weet jij welke keuzes je moet maken voor een gelukkiger werkzaam leven
  • Heb jij het lef ontwikkeld om deze keuzes ook echt te maken
  • Stel je niet meer uit, maar kom je in beweging
  • Ben jij je bewuster van je persoonlijkheid en welke rol dit speelt in het werkgeluk
  • Weet jij wat je talenten zijn en hoe anderen hiernaar kijken
  • Weet jij wat je leuk vind en wat je passie is
  • Kun jij meer genieten van de dingen die er al zijn
  • Heb jij meer energie voor het leven buiten werk

Tijdens dit traject gaan we 3 maanden samen aan de slag. De intake vindt plaats op een prachtige locatie en duurt ongeveer 2 uur. Ik vind een persoonlijke kennismaking erg belangrijk. Ter voorbereiding op de intake worden twee uitgebreide online vragenlijsten in gevuld (een Persoonlijkheidsvragenlijst en de Gelukkig Werken Vragenlijst). De bespreking daarvan zal tijdens de intake centraal staan en maakt het mogelijk de doelstellingen en focus van dit traject verder te specificeren. Daarna hebben we elke twee weken een skype contact van ongeveer 1 uur. Voor jou ben ik daarnaast ook 3 maanden lang dagelijks via whatt’s app bereikbaar. We komen na 3 maanden weer bij elkaar om het traject af te sluiten. De kosten voor dit volledige coach traject zijn € 779,00 euro exclusief BTW.

Let’s do this!

Boek nu